h

SP stelt slechte communicatie bij onderhoud aan de orde

26 februari 2012

SP stelt slechte communicatie bij onderhoud aan de orde

Wijk bij Duurstede - De SP verbaast zich over de slechte wijze van communiceren van de gemeente Wijk bij Duurstede met bewoners over het onderhoud in hun buurt. “Wij zijn van verschillende kanten aangesproken over de rigoureuze wijze waarop het groen wordt omgevormd. Maar vooral het feit dat zij hier niets van wisten is slecht gevallen”, laat SP-raadslid Hans Pouw weten.

De afgelopen periode trokken meerdere inwoners rond het Dorestadplantsoen en de Frankenweg aan de bel bij het SP-raadslid, die vervolgens navraag deed: “Bij de gemeentelijke afdeling Groenbeheer kreeg ik te horen dat er niet aan was gedacht om met de mensen van te voren te informeren over het weghalen van struiken en andere beplanting. Ik snap daar helemaal niets van. De gemeente is toch voorstander van het betrekken van de burger bij het onderhoud in de wijk? En juist nu bij de bezuinigingen is goede communicatie van het grootste belang!”

De SP heeft over de kwestie vragen gesteld aan het college van Burgemeester en Wethouders en dringt er op aan om een en ander onmiddellijk anders te organiseren.

U bent hier