h

In gesprek over bezuinigingen

10 juli 2011

In gesprek over bezuinigingen

WIJK BIJ DUURSTEDE - De Socialistische Partij stond afgelopen zaterdag op de Hordendag met een kraam in winkelcentrum De Horden. Leden van de SP deelden kranten uit en gingen in gesprek met bezoekers over de bezuinigingen. “Bij de kraam hadden we een WenSP ut opgesteld. Daar konden de mensen ook aangeven wat ze belangrijk vinden in onze stad. Als nieuwe voorzieningen, maar ook bij de bezuinigingen. Dat leverde veel reacties op”, laat bestuurslid Robbie Dekker weten.

Bij de tientallen reacties waren er een groot aantal over het zwembad. “Ja, dat viel op. Velen vinden dat toch een belangrijke voorziening. Verder maken mensen zich zorgen over de toekomst. Iemand verwoordde dat heel mooi op het briefje dat zij inleverde. Steeds vaker worden groepen mensen tegen elkaar uitgespeeld. Maar zij benadrukte nog maar eens dat ongeacht onze afkomst we toch allemaal gelijkwaardig zijn en inwoners van Wijk bij Duurstede,” vertelt Dekker.

Komend najaar verspreid de SP een grote plaatselijke aktiekrant. “We zullen in de aanloop naar de begroting regelmatig de mensen opzoeken om te horen hoe men denkt over de problemen waar we op dit moment voor staan”, besluit het SP-bestuurslid.

U bent hier