h

Enquête in de wijk De Heul

7 september 2009

Enquête in de wijk De Heul

De HeulWIJK BIJ DUURSTEDE - De SP verspreidt huis-aan-huis zo’n 1.000 enquêteformulieren in de wijk De Heul. Bewoners kunnen onder meer aangeven hoe zij denken over de veiligheid in het winkelcentrum en de plannen voor een wooncomplex voor mensen met schizofrenie. De ingevulde enquêtes kan men bij inleveradressen kwijt. Zaterdag 12 september aanstaande staan partijleden ook bij het winkelcentrum om formulieren in ontvangst te nemen.

De SP vindt dat politieke partijen meer ‘naar de mensen toe moeten gaan en luisteren naar wat er in de buurt speelt’. Daarom houden de socialisten nu ook deze uitgebreide enquête. Om te horen hoe de inwoners van de wijk De Heul hun buurt beoordelen en wat zij vinden van enkele kwesties die op dit moment spelen.
Aanstaande zaterdag staan actieve leden, de raadsleden Gert de Heus, Henriëtte Sanders, Jeroen Brouwer en wethouder Jan Burger van 11.00 tot 14.00 uur in het winkelcentrum om ingevulde enquêtes in ontvangst te nemen. Maar ook om vragen te beantwoorden en het gesprek met bewoners aan te gaan.

U bent hier