h

AED contactavond op 30 juni

26 juni 2008

AED contactavond op 30 juni

Op maandag, 30 juni, is de eerste contactavond voor alle opgeleide AED-vrijwilligers. Tijdens de avond zullen de eerste certificaten uitgereikt worden aan al die vrijwilligers die de afgelopen maanden een AED-training hebben gevolgd. De werkgroep heeft weer veel werk verzet. Vrijwilligers werden geworven en getraind, bedrijven, instellingen en organisaties werden aangeschreven een AED aan te schaffen en sponsors maken het mogelijk om de eerste Reanimatie Wijzer te verspreiden.

De Wijkse Reanimatie Wijzer glijdt komende woensdag samen met het Wijks Nieuws in de brievenbus van ruim 10.000 huishoudens in Wijk bij Duurstede Cothen en Langbroek. Iedere inwoner kan op deze kaart lezen waar in zijn omgeving vrijwilligers wonen en een AED staat.
Op deze Reanimatie wijzer staan de adressen van de AED’s en vrijwilligers in onze gemeente. Tenslotte passeerde op 9 juni bij Notaris Mark Sprenkels de stichtingsakte.

De SP bedankt de werkgroep, bestaande uit Jan Oechies, Wil van Dam en Henk Huisman, voor al hun inzet om Wijk gezonder te maken.

De avond begint om 19.30 en is in het gemeentehuis. Ook belangstellenden zijn welkom.

U bent hier