h

RSD-caravan op de Markt in Wijk

3 september 2006

RSD-caravan op de Markt in Wijk

Vrijdag 1 september stond het mobiele RSD-kantoor van de SP op de markt in Wijk bij Duurstede geparkeerd. Hier konden enquêtes ingevuld worden en klachten over de Regionale Sociale Dienst (RSD) in Zeist bij de SP kenbaar gemaakt worden. Zo is de bereikbaarheid van het RSD-kantoor met het openbaar vervoer in vooral Cothen heel slecht.

Gedurende de maand september wil de SP een enquête houden over de RSD. Vanaf 1 januari 2006 krijgt u met de RSD te maken als u een bijstandsuitkering of aanvullende bijstand aanvraagt. Verder moet u bij de RSD zijn voor schuldhulpverlening en reïntegratie. Voorheen kon u voor dit soort zaken bij de gemeente Wijk bij Duurstede terecht

Inwoners uit de gemeenten Bunnik, De Bilt Utrechtse Heuvelrug en Zeist hebben sinds dit jaar ook met de RSD in Zeist te maken. Zij worden ook bij de enquête betrokken.

U kunt nog de hele maand uw mening over de RSD bij de SP kwijt. Dit kan door te bellen met 030-2204723 (tussen18.00-21.00 uur op maandag tot en met zaterdag). U kunt ook de enquête via internet invullen: https://provincieutrecht.sp.nl/rsd.

Pieter Visscher en Henriette Sanders bij de RSD caravan

U bent hier