h

Oproep Bijzondere ledenvergadering Socialistische Partij Wijk bij Duurstede

4 september 2006

Oproep Bijzondere ledenvergadering Socialistische Partij Wijk bij Duurstede

De gewenste val van het kabinet Balkenende is er dan toch gekomen. Op 22 november, een half jaar eerder dan verwacht, komen er Tweede Kamerverkiezingen. De landelijke verkiezingscommissies zijn de laatste maanden keihard bezig geweest met het opzetten van campagnes en natuurlijk het opstellen van een partijprogramma. Het concept van het SP programma is inmiddels, net als een concept lijst, klaar met de titel ‘Een beter Nederland, voor hetzelfde geld’. Het is tijd dat de leden zich daarover mogen uitspreken.

Daar waar een bespreking van dit programma normaal gezien ruim van tevoren kan worden aangegeven, moet dat dit jaar allemaal via een versnelde procedure. Op 16 september staat er een regionale conferentie voor de deur, en de lokale antwoorden moeten daarom voor 11 september binnen zijn.

Omdat we als democratische partij toch onze leden willen aanhoren hebben we op korte termijn een bijzondere ledenvergadering uitgeschreven. Deze vindt namelijk plaats op donderdag 7 september in ’t Stekkie in het Feuniksgebouw aan het Walplantsoen in Wijk bij Duurstede.

Leden zijn daar harte uitgenodigd om mee te praten over het concept verkiezingsprogramma. Deze is te downloaden via de landelijke SP site.

Of klik hier :: conceptprogramma ::.

U bent hier