h

SP WIJK BEZORGD OM DE ZORG

20 januari 2006

SP WIJK BEZORGD OM DE ZORG

Elke inwoner van Wijk bij Duurstede en Cothen heeft kunnen vernemen dat zieke mensen vanaf 1 februari ‘s avonds en in het weekend helemaal naar de huisartsenpost in Houten moeten. Dit is het zoveelste symptoom van de afbraak van de sociale voorzieningen in de gemeente. De Socialistische Partij Wijk wil de afbraak een halt toeroepen en daarom hebben we de week van Zaterdag 21 januari 2006 t/m Zaterdag 28 januari 2006 uitgeroepen tot WEEK VAN DE ZORG. In die week zijn leden van de SP overal op straat te vinden om handtekeningen in te zamelen tegen de uitholling van de fundamentele sociale voorzieningen.

Gert de Heus haalt handtekeningen op voor een Wijkse huisartsenpost.

Het hoogtepunt van de actie vindt op Zaterdag 28 januari plaats. Dan worden alle handtekeningen aangeboden aan de dienstdoende huisarts tijdens de allerlaatste weekenddienst in Wijk bij Duurstede en Cothen. Althans, de voorlopige laatste als het aan SP Wijk ligt.

Wij roepen alle inwoners van Wijk bij Duurstede en Cothen op, die ook bezorgd zijn om de zorg, zich aan te sluiten bij de actie. Zet je handtekening of stuur een e-mail naar wijkbijduurstede@sp.nl met de kop: Bezorgd om de zorg.

Zaterdag 28 januari worden de handtekeningen aangeboden bij de dienstdoende huisarts.

U bent hier