h

Actiecomité Thuiszorg verzamelt 1.200 handtekeningen

1 april 2013

Actiecomité Thuiszorg verzamelt 1.200 handtekeningen

Thuiszorg in Actie
Wijk bij Duurstede - Actiecomité ‘Wij zijn de Thuiszorg Wijk bij Duurstede’ heeft de afgelopen weken bijna 1.200 handtekeningen opgehaald. Afgelopen zaterdag stond het actiecomité bij Winkelcentrum De Horden om handtekeningen te verzamelen tegen de voorgenomen bezuinigingen van 75 procent op de thuishulp door het kabinet.

Jet Bolhuis van het actiecomité: “We hebben een heel mooi resultaat behaald. Het is de laatste weken gebleken dat veel mensen uit Wijk bij Duurstede achter onze actie staan. Veel Wijkenaren die ik aansprak op straat hadden aan een half woord genoeg om hun handtekening te zetten. Op zaterdag 6 april gaat er ook een groep huishoudelijk hulpen vanuit Wijk naar de landelijke thuiszorgdemonstratie in Den Haag om hun stem te laten horen. Na afloop krijgt minister Schippers alle handtekeningen aangeboden door vakbond Abvakabo. Als men nog aan de handtekeningenactie mee wilt doen kan dat via de link http://www.strijdvoorthuiszorg.nl/forms/petitie,” besluit Bolhuis.

U bent hier